يكشنبه 25 آذر 1397
شرکت کشت و صنعت آریا ( سهامی خاص ) واحد ساخت و تولید کمپوست قارچ خوراکی در سال 1380 تاسیس گردید .

:بسته بندی قارچ

قارچ محصول فوق العاده ظریف و حساسی است و پس از برداشت به تدریج کیفیت خود را از دست می دهد لذا برداشت، جابه جایی و نگه داری محصول باید با کمال دقت و مراقبت اجرا شود. وارد شدن هرگونه فشار و ضربه به قارچ باعث قهوه ای شدن کلاهک شده و بازارپسندی آن را به شدت کاهش می دهد.

به منظور حفظ کیفیت محصول رعایت نکات ذیل در هنگام برداشت محصول و پس از آن توصیه می شود:

در هنگام چیدن قارچ باید توجه داشت که به کلاهک فشار بیش از حد وارد نشود و از تماس بیش از حدّ دست با آن نیز خودداری شود.

بهتر است قارچها در هنگام برداشت مستقیماً در ظروف بسته بندی قرار گیرد و از تجمع محصول به صورت توده خودداری شود زیرا این عمل باعث وارد شدن فشار به لایه های زیرین محصول و صدمه دیدن یا قهوه ای شدن آن خواهد شد.

قبل از برداشت محصول از آبیاری بستر خودداری شود زیرا این عمل باعث پخش ذرات خاک بستر بر روی کلاهک قارچ و کثیف شدن آن می شود.

در ایران بیشتر قارچ به صورت تازه مصرف و مقدار کمی نیز به صورت کنسرو نگه داری و به بازار عرضه میشود. قارچ تازه بیش از 48 ساعت در حرارت 20 درجه سانتیگراد قابل نگه داری نیست (چون بیش از 70 درصد وزن قارچ را آب تشکیل داده است). اما می توان آن را به مدت  هفته در حرارت 4 درجه سانتیگراد نگه داری کرد. نگه داری قارچ در درجه حرارت بالا موجب خشک شدن، قهوه ای شدن، چرمی شدن بافت، باز شدن کلاهک و طویل شدن ساقه قارچ و در نهایت آلودگی با باکتری می شود، در این صورت بوی زننده از قارچ استشمام می شود. به منظور کاهش آثار حرارت و کمک به نگه داری قارچ معمولاً آنها را در بسته های پلاستیکی مخصوص بسته بندی کرده و سطح بسته توسط یک لایه پلی اتیلن (سلیفون) پوشیده می شود.

در ایران معمولاً قارچ به صورت فوق در بسته های 200 تا 400 گرمی در ظروف یکبارمصرف بسته بندی می شود و برای انجام تهویه مناسب معمولاً 4 تا 6 سوراخ کوچک در پوشش پلاستیکی ایجاد می شود.

  • ماشین آلات

 









مجتمع کشت و صنعت آریـا
:شماره تماس
028-34243500-9 (ده خط)
:فاکس
028-34243508












شرکـت قـارچ مهـرچیـن
:شماره تماس
021-65750221
65750343
:فاکس
021-65750311


مصاحبه جناب آقای رضوی با شبکه 4 صدا و سیما
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

:همکـــاران مــا

بزرگترین تولید کننده ماشین آلات و

سیستم کنترولینگ صنعت قارچ در دنیا



پیشرفته ترین مرکز تحقیقات

مشاوره قارچ در جهان

www.cpoint.nl





تولید کننده اسپان قارچ خوراکی

www.mycelia.be

  بازديد کل : 194653 نفر   - 54724 ip   بازديد امروز : 151 نفر   - 32 ip   بازديد ديروز : 174 نفر   - 75 ip   آنلاين : 2 نفر