يكشنبه 25 آذر 1397
شرکت کشت و صنعت آریا ( سهامی خاص ) واحد ساخت و تولید کمپوست قارچ خوراکی در سال 1380 تاسیس گردید .

بلنچ کردن قارچ:

بلنچ کردن قارچ به عمل نیم پز کردن قارچ گفته میشود.

پس از بلنچ کردن، میتوانیم آنرا به مدت زیادی در یخچال و فریزر نگهداری کنیم و خصوصا پس ار خارج کردن فریزر تغییر طعم بسیاری کمی را شاهد خواهیم بود.

برای بلنچینگ قارچ دکمه ای طبق دستور العمل زیر اقدام میکنیم:

1. نخستین قدم تمیز کردن قارچ با یک فرچه بسیار نرم است . معمولا پس از برداشت قارچ خصوصا در مورد قارچهای درجه 2 و 3 مقداری خاک پوششی روی کمپوست در زیر کلاهک قارچ انباشته میشود که بهتر است آنها را پیش از بلانچ کردن پاک کنید.

قارچ را در زیر آب سرد میگیریم و بوسیله فورچه نرم اقدام به تمیز کردن آن میکنیم و حتما میدانید که فشار بیش از حد به قارچ منجر به کبود شدن محل بر روی کلاهک خواهد شد پس از فشار وارد کردن خودداری نمایید

 

2. میتوانیم پیش از بلانچ کردن ، قارچ را به قطعات مورد نظر تقسیم کنیم یا حتی ورقه  کنیم

3. متناسب با مقدار قارچی که مایلیم استفاده کنیم قابلمه ای انتخاب و آنرا پر از آب میکنیم . البته باید آب به مقداری در قابلمه ریخته شود که پس از فرو کردن قارچها در داخل آب در حال جوش ، حالت قل زدن آب از بین نرود

 

4. نصف قاشق چایخوری آبلیمو یا اسید سیتریک (جوهر لیمو) به داخل آب در حال جوش میریزیم

5. ترجیحا قارچها را داخل یک آبکش فلزی میریزیم

اگر قارچها را تکه تکه کرده اید آبکش حاوی قارچها را به مدت 3 دقیقه در داخل آب در حال جوش قرار میدهیم و در صورتی که قارچها به صورت سالم استفاده میشود 3 دقیقه و 30 ثانیه آنها را در داخل آب جوش قرار دهید

6. پس از این زمان قارچها را به سرعت به داخل آبکش حاوی آب یخ فرو میکنیم و پس از خنک شدن، قارچهای بلنچ شده را بوسیله دستمالی نرم، خشک میکنیم البته به شرط وارد نکردن فشار، قارچها را  به آرامی خشک میکنیم

 

7. این مرحله را میتوان انجام نداد زیرا مراحل کامل شده است اما گاهی قارچها را یکبار دیگر البته اینبار با فقط 10 الی 15 ثانیه فرو بردن قارچها در آب جوش و دوباره سرد کردن قارچها انجام میشود که کاملا اختیاری است

 

نکته : در برخی منابع از نمک در بلنچ کردن استفاده میشود اما در اینجا ما از آبلیمو استفاده کرده ایم . استفاده از آبلیمو در بلانچ کردن قارچ به دلیل این است که آبلیمو از تغییر رنگ قارچ جلوگیری میکند.

  • ماشین آلات

 









مجتمع کشت و صنعت آریـا
:شماره تماس
028-34243500-9 (ده خط)
:فاکس
028-34243508












شرکـت قـارچ مهـرچیـن
:شماره تماس
021-65750221
65750343
:فاکس
021-65750311


مصاحبه جناب آقای رضوی با شبکه 4 صدا و سیما
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

:همکـــاران مــا

بزرگترین تولید کننده ماشین آلات و

سیستم کنترولینگ صنعت قارچ در دنیا



پیشرفته ترین مرکز تحقیقات

مشاوره قارچ در جهان

www.cpoint.nl





تولید کننده اسپان قارچ خوراکی

www.mycelia.be

  بازديد کل : 194645 نفر   - 54723 ip   بازديد امروز : 143 نفر   - 31 ip   بازديد ديروز : 174 نفر   - 75 ip   آنلاين : 1 نفر