يكشنبه 25 آذر 1397
شرکت کشت و صنعت آریا ( سهامی خاص ) واحد ساخت و تولید کمپوست قارچ خوراکی در سال 1380 تاسیس گردید .

کمپوست قارچ:

کمپوست از واژه لاتین combostis به معنای آمیخته، مخلوط و یا ترکیب گرفته شده مشتق شده و تعاریف زیر را در مورد آن بکار می برند:

o      محصول ناشی از تجزیه مواد آلی نامتجانس که بوسیله میکرواورگانیسمهای مختلف در حضور گرما و رطوبت و در محیط هوازی انجام گرفته است.

o      یک دوره زیست گیاهی تغییر یافته که بوسیله میکرواورگانیسمهای هوازی در درون توده مواد زائد انجام می گیرد و دمای نزدیک به 65 تا 75 CO را پدید می آورد.


تفاوت کمپوست قارچ صدفی با کمپوست قارچ دکمه ای:

قارچ صدفی :  کمپوست قارچ صدفی را میتوان به راحتی و در چند ساعت تولید کرد و پس از یک روز و بذر زنی آنرا به سالن منتقل کرد

قارچ دکمه ای : کمپوست قارچ دکمه ای در یک فرآیند حدودا 20 روزه تهیه میشود و هزینه زیادی در بر دارد و علاوه بر آن برای تهیه کمپوست قارچ دکمه ای باید تجهیزات و سالن هایی داشت.

 

اصول تهیه کمپوست: 

مهمترین عوامل موثر در تهیه کمپوست به شرح زیر است:

1.    تفکیک و بازیابی زباله

2.    خرد کردن مواد

3.    انتخاب نسبت مواد به ازت

4.    آمیختن و یا متناسب کردن مواد زائد

5.    رطوبت موجود

6.    جایگزینی مواد جهت کمپوست کردن

7.    درجه حرارت

8.    هوادهی

9.    اورگانیسمهای موجود

10.  استفاده از مواد تلفیقی

11.  واکنش

12.  شرایط آب و هوا

13.  از بین بردن اورگانیسمهای بیماری زا

14.  کنترل مگس و حشرات

15.  بازیابی ازت و سایر مواد

16.  زمان لازم برای کمپوست گیری


  • ماشین آلات

 









مجتمع کشت و صنعت آریـا
:شماره تماس
028-34243500-9 (ده خط)
:فاکس
028-34243508












شرکـت قـارچ مهـرچیـن
:شماره تماس
021-65750221
65750343
:فاکس
021-65750311


مصاحبه جناب آقای رضوی با شبکه 4 صدا و سیما
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

:همکـــاران مــا

بزرگترین تولید کننده ماشین آلات و

سیستم کنترولینگ صنعت قارچ در دنیا



پیشرفته ترین مرکز تحقیقات

مشاوره قارچ در جهان

www.cpoint.nl





تولید کننده اسپان قارچ خوراکی

www.mycelia.be

  بازديد کل : 194664 نفر   - 54729 ip   بازديد امروز : 162 نفر   - 37 ip   بازديد ديروز : 174 نفر   - 75 ip   آنلاين : 3 نفر